Airport Taxi

“Goedkoop naar alle luchthavens met de taxi”
Voor u een wens, voor ons een begrip. Onze klanten willen graag op een goedkope manier naar een luchthaven gebracht worden. Daar zorgen wij voor!
Met de Airport-service van taxi Goldstar hoeft u niet te sjouwen met uw bagage, niet te stressen in de file en lang parkeren hoort tot het verleden. Onze chauffeur haalt u keurig op en draagt uw bagage. Onze vaste lage prijzen kunnen eenvoudig concurreren met de kosten en het comfort van het openbaar vervoer en lang parkeren. Taxi Goldstar biedt u een zorgeloze start van uw vakantie of zakenreis voor een betaalbare prijs!

Uw reis begint als u de voordeur sluit. Onze taxi staat dan al voor u klaar om u veilig en comfortabel naar de luchthaven te brengen. Als u eenmaal bij één van onze taxi’s bent ingestapt kunt u alle stress laten varen. Vanaf hier nemen wij de regie voor dit deel van de reis over. Wij zorgen ervoor dat u op tijd en uitgerust op de luchthaven aankomt. Als u gaat vliegen is Taxi Goldstar het beste begin en einde van uw reis.

Als u terugkomt, halen wij u graag weer op. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten , zodat onze chauffeur te allen tijde op tijd op de luchthaven zal zijn. Wij staan dus al op u te wachten als uw vlucht arriveert, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met zoeken naar vervoer. Met ons bent u snel weer thuis!

Tarieven
In de tarieventabel zit u prijslijst van een enkel reis naar verschillende airports voor beide soorten taxivervoer. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar een vaste prijs gebaseerd op enkele reis.

Airport taxi tarieven voor diverse vliegvelden in Nederland, Duitsland en België.

Van / Naar:Luxe Taxi (max. 4 personen)Taxibus (max. 8 personen)
Nederland:
- Schiphol Airport€ 93,-€ 116,-
- Rotterdam Airport€ 104,-€ 126,-
- Eindhoven Airport€ 104,-€ 126,-
- Maastricht Airport€ 167,-€ 188,-
- Lelystad Airport€ 93,-€ 116,-
- Groningen Airport€ 188,-€ 208,-
Duitsland:
- Weeze Airport€ 95,-€ 118,-
- Düsseldorf Airport€ 146,-€ 167,-
- Köln / Bonn Airport€ 188,-€ 208,-
- Dortmund Airport€ 188,-€ 208,-
- Münster Airport€ 188,-€ 208,-
- Frankfurt Airport€ 330,-€ 362,-
België:
- Brussel Airport€ 208,-€ 229,-
- Antwerpen Airport€ 167,-€ 188,-
- Liege Airport€ 218,-€ 239,-
- Charleroi Airport€ 260,-€ 280,-
Deze tarieven gelden bij boekingen van minimaal 24 uur voor vertrek. Prijzen zijn dus per auto en niet per persoon! Prijzen zijn inclusief de BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Druk- en publiceerfouten onder voorbehoud.
Aan deze prijslijsten kunnen geen rechten worden ontleend.

Reserveren
Ticket geboekt? Reserveer dan direct u taxi bij taxi Goldstar. U en uw eventuele reisgenoten reizen rechtstreeks per taxi of taxibusje naar de airport .

U kunt uw Airport taxi direct  bij ons online reserveren.  Vul hiervoor de reservering formulier voor uw keuze in.

Klik en boek hieronder uw Airport taxi.

Bovenstaande tarieven gelden voor de gemeenten Ede, Wageningen, Veenendaal, Renkum, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Barneveld.

Plaatsen die hieronder vallen zijn dus: Ede, Bennekom, Lunteren, Wekerom, Harskamp, Otterlo, Ederveen, De Klomp, Wageningen, Wageningen-Hoog, Renkum, Rhenen, Veenendaal, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Barneveld.

Indien uw woonplaats niet voorkomt, neem dan contact met ons op voor de overige tarieven.

Uiteraard rijden wij ook van en naar andere Airports wat in de tarieventabel niet vermeld staat. Dit kan telefonisch of online aangevraagd worden. Voor meerdere ophaal/bestemmings-adressen is de prijs op aanvraag.

Taxi Goldstar wenst u alvast een prettige reis…