Taxi Goldstar wordt in Veenendaal veelvuldig ingeschakeld door bedrijven voor het vervoer van hun klanten en directieleden vanaf/naar de luchthaven, hotels, seminars en zakendiner. Goldstar Taxi Veenendaal hecht bij het zakelijk vervoer extra waarde aan de representativiteit van de auto’s en de chauffeurs. Voor het Zakelijk Vervoer maakt Goldstar Taxi Veenendaal gebruik van elegante taxi’s die zijn uitgevoerd in luxe.

Goldstar Taxi Veenendaal beschikt over een modern en divers wagenpark. Alle voertuigen zijn voorzien van climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen, zodat u tijdens de rit ontspannen en ongestoord door kunt werken. Mocht u overigens liever uw eigen auto gebruiken, dan kunt u ook bij Goldstar Taxi Veenendaal een chauffeur inhuren. Goldstar Taxi Veenendaal wil u verzekeren dat wij op tijd arriveren om u en/of uw klanten op te halen en dat wij u en/of uw klanten binnen korte tijd op plaats van bestemming zullen brengen. Goldstar Taxi Veenendaal biedt de passagiers ruim de gelegenheid om efficiënt gebruik te maken van hun tijd tijdens de rit.

Wilt u een transfer naar Schiphol of naar andere luchthavens? Of comfortabel taxivervoer vanuit Veenendaal naar elke willekeurige plaats in Nederland? Voor de zakelijke markt hanteren we vaste prijzen voor Schiphol en de andere luchthavens. Op de rubriek Airport Taxi staan de ritprijzen vermeldt.

Goldstar Taxi Veenendaal biedt de mogelijkheid om op rekening te rijden, zodat u met alle gemak ritten kunt bestellen. U ontvangt dan weekelijks of maandelijks een overzicht waarop u kunt lezen wie er vervoerd is, wat de ophaalpunten en bestemmingen waren, en op welke dag de ritten plaats vonden.

Indien u van plan bent met enige regelmaat gebruik te maken van de diensten van Goldstar Taxi Veenendaal  kunt u gerust contact opnemen met Goldstar Taxi Veenendaal  zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheid om tegen extra lage tarieven te reizen.

Business car service, formeel en zonder zorgen…