Diensten

Taxi Goldstar biedt U ook de volgende diensten aan:

Zakelijk vervoer
Reizen is een tijdrovende bezigheid en daarom begrijpen wij bij Taxi Goldstar als geen ander dat uw tijd waardevol is. U kunt uw tijd efficiënt besteden door werk gedaan te krijgen, contacten onderhouden of door simpelweg even van de rust te genieten. Onze chauffeurs zijn representatief en uitermate gekwalificeerd. Zij kenmerken zich door hun professionaliteit, punctualiteit en uitstekende rijvaardigheid.

Taxi Goldstar verzorgt privévervoer naar kantoor, hotel, luchthaven en andere zakelijke bestemmingen. U kunt van tevoren reserveren, maar ook als u plotseling weg moet is zakelijk vervoer bij Taxi Goldstar zo geregeld. Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak. Ze zijn stipt, discreet en betrouwbaar. Ze spreken hun talen en zwijgen wanneer nodig.

VIP Vervoer
In het teken van het VIP- en Directievervoer, biedt Taxi Goldstar u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze. Met de zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs, het moderne wagen interieur en de servicerijke rit invullingen, staat Taxi Goldstar graag voor u klaar. De comfortrijke wagen met gedetailleerde routeplanning, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst soms ook tot over de Nederlandse grenzen.

Chauffeursdiensten
Directiechauffeur
Reistijd wordt werktijd. Als u het liefst in uw eigen auto rijdt, maar geen tijd of zin heeft om zelf te sturen, dan bestelt u een directiechauffeur van Taxi Goldstar. Chauffeursdiensten verandert uw eigen wagen in een mobiel kantoor. Op uw eigen achterbank heeft u alle tijd en ruimte om uw zaken te regelen. U kunt rustig en geconcentreerd telefoneren met uw relaties en bij aankomst op uw bestemming hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen. Onze chauffeur past met de grootste zorg op uw auto. Wij zorgen ervoor, dat uw wensen naar tevredenheid vervuld zullen worden.

Privéchauffeur
Ook bij de feestjes waar u  geen BOB tot uw beschikking heeft of als u moe bent om zelf te gaan rijden staan wij altijd voor u klaar. Met onze privé chauffeursdiensten brengen wij u en uw auto dag en nacht naar de locatie waar u maar wilt.

Trouwvervoer
Op de mooiste dag van uw leven moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Ook de trouwauto en het vervoer van uw gasten mag niets te wensen overlaten. Bij een onvergetelijke trouwdag hoort dan ook een auto die bij de stijl van het aanstaande bruidspaar past. De luxe trouwauto van Taxi Goldstar geeft uw trouwdag net dat beetje extra cachet. De auto van Taxi Goldstar is werkelijk een blikvanger en heeft een luxueuze uitstraling en verkeren in onberispelijke staat! Daarnaast is het interieur van de auto netjes, verzorgd en bovendien uiterst comfortabel! De start van een onvergetelijke bruiloft begint dus in een trouwauto van Taxi Goldstar. 

Groepsvervoer
Een dagje uit, een schoolreisje of een personeelsuitje? Ook wanneer het op groepsvervoer aankomt, kunt u bij Taxi Goldstar prima terecht. Er zijn verschillende varianten die wij voor het gemak voor u op een rijtje hebben gezet. Heeft u speciale wensen, neem dan contact op via mail, deze website of per telefoon.

Schoolvervoer
Of het nu gaat om basis, middelbaar of speciaal onderwijs, Taxi Goldstar is uw partner om er voor te zorgen dat uw kind op tijd zal arriveren en/of opgehaald wordt. Onze chauffeur rijdt uw kind niet alleen van A naar B, maar heeft ook oog voor het wel en wee van uw kind. Een leerzame en fijne schooldag lukt beter na een plezierige rit! Om zoveel mogelijk regelmaat en rust te scheppen voor de leerlingen worden deze ritten in principe door dezelfde chauffeur verzorgd.

Zorgvervoer
Vervoer per taxi kan nodig zijn voor wie niet in staat is zelfstandig naar het ziekenhuis te komen. Onze taxi kan tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis rijden. Wij vervoeren en begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen in heel Nederland en zelfs daar buiten.

Diner en uitgaansservice
Wilt u een avond onbezorgd dineren? of gezellig wat drinken in een café of naar een feestje, Dat kan in de hele regio Ede, Wageningen en Veenendaal. Uw avond begint al in stijl met onze taxi, u wordt door een van onze chauffeurs in pak thuis opgehaald en direct naar uw favoriete restaurant of café gebracht. Na afloop van uw avond staat op de afgesproken tijd uw chauffeur bij het desgewenst Horecagelegenheid om u weer veilig thuis te brengen.

Station Ede Wageningen taxiservice
Rijdt uw trein niet of niet op tijd door een wisselstoring of hevige sneeuwval? Of heeft u gewoon vervoer nodig van of naar het station Ede Wageningen? Dan staat Taxi Goldstar met haar Station Ede Wageningen dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Er is altijd wel een taxi beschikbaar op station Ede Wageningen van Taxi Goldstar.

Koeriersdiensten
Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw zendingen. Door een centrale ligging in Midden Nederland kunnen wij uw zendingen bijzonder snel ophalen en afleveren op ieder adres in Nederland en in buitenland.

Cruise terminal taxiservice Met onze exclusieve cruise terminal service brengen  wij u veilig en comfortabel direct van  en naar een cruise terminal in binnen en buitenland tegen zeer scherpe prijzen.