Chauffeursdiensten

U reist van hot naar her en wordt geleefd door uw agenda. Tijd om op adem te komen is er nauwelijks, laat staan om tussen de bedrijven door nog wat zaken te regelen. Herkent u dit? Met een privé-chauffeur kunt u uw reisuren benutten om te lezen, te werken of te bellen. U neemt plaats op de achterbank van uw eigen auto en laat zich veilig en comfortabel naar uw bestemming brengen.

Goldstar taxi Ede Wageningen levert chauffeursdiensten op afroep. Zo houdt u uw vervoerskosten in de hand, maar heeft u wel letterlijk uw handen vrij. Tijdens uw afspraken staat de chauffeur tot uw beschikking om een boodschap te doen of u anderszins van dienst te zijn. Uw chauffeur is gewend om zich snel en flexibel aan te passen aan onvoorziene programmawijzigingen.

Een privé-chauffeur van Goldstar Taxi Ede Wageningen is punctueel, betrouwbaar en representatief. Voor Taxi Goldstar staat discretie op de eerste plaats. Onze privé-chauffeurs commiteren zich aan een geheimhoudingsplicht. Alle informatie verstrekt door opdrachtgevers wordt door Goldstar Ede Wageningen en haar medewerkers vertrouwelijk behandeld.

Zowel bedrijven als overheidsinstanties maken gebruik van onze chauffeursdiensten. Meer weten? Neem contact met ons op..

At your service…