Groepsvervoer

Goldstar Taxi Ede Wageningen is in staat om meerdere personen tegelijkertijd te vervoeren. Hiervoor maakt Goldstar Taxi Ede Wageningen naast personenwagens ook gebruik van taxibusjes. Ook bij het reizen in groepsverband kunt u dus genieten van het comfort van een taxirit bij Goldstar Taxi Ede Wageningen. Voor alle soorten groepsreizen helpt Goldstar Taxi ede Wageningen u om passend vervoer te vinden.

Uitgaansleven

Voor een gezellige dag of avond uit hebben wij voor u een oplossing op maat. Samen uit samen thuis. Maar wie is de BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder). Wie is na een lange dag nog fit genoeg om iedereen veilig thuis te brengen? Het antwoord op die vraag is heel simpel! Goldstar Taxi Ede Wageningen verzorgt voor u het vervoer door heel Nederland. Geen problemen met parkeren, en iedereen tegelijk op de plaats van bestemming!

Samen uit, samen thuis…

Personeelsfeesten

Goldstar Taxi Ede Wageningen verzorgt ook het vervoer van uw medewerkers naar personeelsfeesten of andere eenmalige evenementen. Of het nu gaat om het vervoer van de jubilaris in een exclusieve taxi of het vervoer van het totale personeel met aanhang, u bent bij Goldstar Ede Wageningen aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u de gehele planning en communicatie. Vraag naar onze scherpe tarieven.

Vakantie

Wilt u met familie of vrienden in groepsverband onbezorgd op vakantie, informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Goldstar Taxi Ede Wageningen. Niets is aangenamer dan uw vakantie te beginnen bij uw eigen voordeur. U kunt dan meteen al genieten van gezelligheid en vakantiesfeer!

Taxibus

Wij hebben taxibusjes tot vervoer van maximaal 8 personen. Zijn jullie meer dan 8 personen informeer dan naar de mogelijkheden die Goldstar Taxi Ede Wageningen aan te bieden heeft. Wilt u terug gebeld worden, vul dan uw gegeven in op de pagina contact dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Dan zoekt Goldstar Taxi ede Wageningen de passende vervoersvoorziening die voldoet aan uw wensen!