Maak gebruik van de services van Goldstar Taxi Ede Wageningen en beschik over een flexibele manier over een zeer luxe auto met representatieve chauffeur. Voor overheid en bedrijfsleven verzorgen wij het vervoer van hooggeplaatste personen. VIP’s worden comfortabel, betrouwbaar en discreet naar hun afspraken gebracht.

De voertuigen die wij daarvoor inzetten zijn volledig aangepast aan de hoge eisen, die door onze opdrachtgevers worden gesteld; airconditionig, lederen interieur, navigatie, etc. maken deel uit van de standaarduitrusting van ons vervoermiddel. Representativiteit en discretie staan bij ons hoog in het vaandel.

Op rekening

Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook op rekening rijden. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bestellen bij Goldstar Taxi Ede Wageningen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt u als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen. Voor deze dienst zijn er géén extra kosten aan verbonden.

Laat u ontzorgen met het vip vervoer van Taxi Goldstar.