Zakelijk vervoer / Business car service

Taxi Goldstar wordt in Ede, Wageningen en Veenendaal veelvuldig ingeschakeld door bedrijven voor het vervoer van hun klanten en directieleden vanaf/naar de luchthaven, hotels, seminars en zakendiner. Goldstar Taxi Ede Wageningen hecht bij het zakelijk vervoer extra waarde aan de representativiteit van de auto’s en de chauffeurs. Voor het Zakelijk Vervoer maakt Goldstar Taxi Ede Wageningen gebruik van elegante taxi’s die zijn uitgevoerd in luxe.

Goldstar Taxi Ede Wageningen beschikt over een modern en divers wagenpark. Alle voertuigen zijn voorzien van climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen, zodat u tijdens de rit ontspannen en ongestoord door kunt werken. Mocht u overigens liever uw eigen auto gebruiken, dan kunt u ook bij Goldstar Taxi Ede Wageningen een chauffeur inhuren.

Goldstar Taxi Ede Wageningen wil u verzekeren dat wij op tijd arriveren om u en/of uw klanten op te halen en dat wij u en/of uw klanten binnen korte tijd op plaats van bestemming zullen brengen. Goldstar Taxi Ede Wageningen biedt de passagiers ruim de gelegenheid om efficiënt gebruik te maken van hun tijd tijdens de rit.

Wilt u een transfer naar Schiphol of naar andere luchthavens? Of comfortabel taxivervoer vanuit Ede, wageningen en veenenedaal naar elke willekeurige plaats in Nederland? Voor de zakelijke markt hanteren we vaste prijzen voor Schiphol en de andere luchthavens. Op de rubriek Airport taxi staan de ritprijzen vermeldt.

Goldstar Taxi Ede Wageningen biedt de mogelijkheid om op rekening te rijden, zodat u met alle gemak ritten kunt bestellen. U ontvangt dan weekelijks of maandelijks een overzicht waarop u kunt lezen wie er vervoerd is, wat de ophaalpunten en bestemmingen waren, en op welke dag de ritten plaats vonden.

Indien u van plan bent met enige regelmaat gebruik te maken van de diensten van Goldstar Taxi Ede Wageningen kunt u gerust contact opnemen met Goldstar Taxi Ede Wageningen, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheid om tegen extra lage tarieven te reizen.

Business car service, formeel en zonder zorgen…