Ophalen vanaf Schiphol, hoe gaat dat?

  • zorg bij aankomst op Schiphol, dat u uw mobiele telefoon bij u heeft en dat deze is opgeladen
  • zet uw mobiele telefoon direct na de landing op Schiphol aan.
  • uw chauffeur zal kort na de landing contact met u zoeken, hij vertelt u zijn naam, type auto en zijn gsm-nummer als u dat nog niet heeft.
  • als u boven op de vertrekhal staat belt u de chauffeur op en geeft u aan tegenover welke nummer draaideur van de vertrekhal u staat.
  • de taxi zal standaard voor u klaar staan bij de deur “E” van vertrekhal 2, net bij de bocht, waar de slagboom zich bevind als er niets is afgesproken.
  • als u de auto en chauffeur positief heeft geïdentificeerd helpt hij of zij u bij het instappen, laadt uw bagage in en brengt u naar uw bestemming.
  • mocht u geen contact kunnen leggen met de chauffeur bel ons dan op kantoor : 0318-744744.
  • print onderstaande plattegrond met aanwijzingen uit en neem deze mee, zodat u deze te zijner tijd kunt raadplegen.

Afhaalprocedure Schiphol

Niet alleen brengen we u graag naar de luchthaven Schiphol, indien gewenst halen we u ook op vanaf Schiphol. Het is hierbij van belang dat u en de chauffeur elkaar op de luchthaven weten te vinden, daarom volgen hier enkele aanwijzingen omtrent de afhaalprocedure.

Het allerbelangrijkste is dat u een werkende mobiele telefoon bij u heeft, die u gelijk na de landing aanzet. Bij uw boeking heeft u uw mobiele nummer aan ons doorgegeven, zodat onze chauffeur u kan bellen nadat u bent geland. Hij geeft dan ook zijn telefoonnummer door als u dat nog niet heeft, zodat u hem bijvoorbeeld op de hoogte kunt houden van uw voortgang met bagage afhalen, douane, enzovoort.

Uw chauffeur zal u wachten boven op de vertrekhal bij Schiphol Airport.  Dat zal zijn op het niveau van de vertrekhal, dat is dus 1 verdieping hoger dan de aankomsthal. U kunt hier gemakkelijk naartoe lopen wanneer u de bagage heeft afgehaald. Nadat u door de schuifdeuren de bagage hal uitloopt neemt u de eerste de beste lift of roltrap omhoog. Nu komt u op het vertrekniveau, waar onze chauffeur standaard staat te wachten bij de deur die gecijferd is met “E” van Vertrekhal 2 net bij de bocht, waar de zich slagboom bevind. Mocht u er bij vertrekhal 1 of 3 uitkomen, dan kunt u de chauffeur ook even bellen en vragen of hij naar u toe komt rijden, dan hoeft u niet helemaal naar de naar de taxi toe te lopen.

U kunt te allen tijde meteen uw chauffeur bellen zodra u buiten op de vertrekhal staat. U geeft dan aan bij welke vertrekhal en tegenover welke draaideur u staat. De chauffeur pikt u dan op de desbetreffende plek op.

Als er niets is afgesproken, staat de chauffeur bij deur “E” van vertrekhal 2, net bij de bocht waar de slagboom zich bevind.

We raden u aan de plattegrond uit te printen en mee te nemen of te downloaden op u tablet of smart phone, zodat u deze kunt raadplegen als het nodig is.

Mocht u nog vragen hebben over de afhaalprocedure of wilt u bijvoorbeeld afspreken op een andere plek, dan kunt u dit aangeven bij het veld opmerkingen in het reserveringsformulier. Ook tijdens het telefoongesprek ter bevestiging van uw reservering is er nog uitgebreid gelegenheid om een en ander door te nemen.