“Goedkoop naar Schiphol met de taxi”
Voor u een wens, voor ons een begrip. Onze klanten willen graag op een goedkope manier naar Schiphol gebracht worden. Daar zorgen wij voor!

Taxi Goldstar heeft ruime ervaring in de regio en is als het gaat om Schiphol taxi het aangewezen taxibedrijf voor uw taxivervoer van en naar de luchthaven Schiphol. Door onze specialisatie in o.a. Schiphol vervoer zijn we scherper geprijsd dan de meeste andere taxi aanbieders in de regio. Wij hebben dan ook één van de laagste prijzen van de regio als het om Schiphol vervoer gaat. Naast de scherpe tarieven zijn betrouwbaarheid en punctualiteit voor onze klanten en daarmee ook voor ons zeer belangrijk. We weten als geen ander dat het op tijd op Schiphol arriveren een eerste voorwaarde is voor een geslaagde vliegreis! Ook bij uw terugkomst in Nederland is het natuurlijk fijn dat onze taxi op Schiphol al op u staat te wachten, om u vervolgens voor een eerlijke en goedkope vaste prijs weer naar uw huis of andere bestemming te brengen.
Bij Schipholservice van Taxi Goldstar wordt u nooit gecombineerd vervoerd met andere mensen. Taxi wordt dus alleen voor uzelf ter beschikking gesteld. Taxi Goldstar biedt u een zorgeloze start van uw vakantie of zakenreis voor een betaalbare lage prijs! Met onze Schipholtaxi begint uw vakantie of zakenreis al wanneer u de voordeur achter u dichttrekt.

Retour rit
Uw reis relaxed afronden? U reist comfortabel terug door een retour rit bij ons te boeken. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten, zodat onze chauffeur ten allen tijde op tijd op de luchthaven Schiphol Airport zal zijn. Uw chauffeur zal buiten op u wachten op de bovenpassage tegenover deur “E” van vertrekhal 2 op Schiphol Airport als er niets anders is afgesproken.  Zie ophaalprocedure .

Reserveren
Ticket geboekt? Reserveer dan direct u taxi bij taxi Goldstar. U en uw eventuele reisgenoten reizen rechtstreeks per taxi of taxibusje naar de Airport . U kunt uw Airport taxi direct  bij ons online reserveren.  Vul hiervoor de reserveringsformulier voor uw keuze in.

Klik en boek hieronder uw Airport taxi.

 

In de tabel zit u prijs van een enkel reis naar Schiphol Airport voor beide soorten taxivervoer.

Deze tarieven gelden bij boekingen van minimaal 24 uur voor vertrek.24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar een vaste prijs gebaseerd op enkele reis. Prijzen zijn per auto en niet per persoon!

van/naar Luxe taxi (1 t/m 4 personen) Taxibus (tot 8 personen)
Schiphol Airport € 93,- € 116,-

Prijzen zijn inclusief de BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Druk- en publiceer fouten onder voorbehoud.
Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Bovenstaande tarieven gelden voor de gemeenten Ede, Wageningen, Veenendaal, Renkum, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Barneveld.

Plaatsen die hieronder vallen zijn dus: Ede, Bennekom, Lunteren, Wekerom, Harskamp, Otterlo, Ederveen, De Klomp, Wageningen, Wageningen-Hoog, Renkum, Rhenen, Veenendaal, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Barneveld.

Indien uw woonplaats niet voorkomt, neem dan contact met ons op voor de overige tarieven.

 

Afhalen vanaf Schiphol

Het is van belang dat u uw mobiele telefoon na de landing aanzet. Zodoende kan de toegewezen chauffeur van taxi Goldstar u opbellen en afspreken waar u elkaar treft. Zodra u buiten staat bij de vertrekhal belt u de chauffeur op en geeft u aan waar u zich bevind. De chauffeur pikt u dan meteen vanaf u plaats op. Standaard staat de chauffeur te wachten op de bovenpassage, tegenover  deur “E” van Vertrek 2, als er niets anders is afgesproken. Deze vindt u als u uit de bagage hal bent gekomen en de lift of roltrap één verdieping omhoog neemt, vervolgens loopt u bij Vertrek 2 via de uitgangsdeur  “E” naar buiten en dan over het zebrapad. Zie ook ophaalprocedure.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook onze voorwaarden of FAQ raadplegen. Hierin vind u antwoorden op de meeste gestelde vragen.

Ontspannen op reis met de Schiphol taxi van Taxi Goldstar…